Prihvati kolačiće
Koristimo kolačiće kako bi smo ti pružili najbolje iskustvo na našem sajtu. Više o kolačićima koje koristimo možeš pročitati ovde.

Najpovoljniji keš kredit

Izračunaj ratu

Najčešće postavljena pitanja

1. Kako mogu dobiti keš kredit?

  • Ako si zaposlen na neodređeno vreme, ako nisi imao kašnjenja u otplati kreditnih obaveza u prethodnih 12 meseci i imas zadovoljavajuću kreditnu sposobnost.

2. Da li mogu postojeće kredite/kartice i dozvoljeni minus da pretvorim u jedan kredit i da plaćam jednu ratu?

  • Postojeće obaveze možeš refinansirati i pretvoriti u jedan kredit, potrebno je da su iste u korišćenju minimum 6 meseci i da nisi imao kašnjenja u otplati u poslednjih 12 meseci

3. Da li moram da primam platu preko banke u kojoj tražim kredit?

  • Nije obavezno da se prebaci zarada u banku u kojoj podnosiš zahtev za kredit, ali većina banaka ima značajno bolje uslove za kredit ukoliko preneseš i zaradu kod njih

4. Kako da znam koliki kredit mogu da dobijem?

  • Banka na osnovu tvojih primanja(plata/penzija) i postojećih mesečnih obaveza (rata za kredit, kreditna kartica) određuje kreditnu sposobnost odnosno limit koliko može da iznosi novi kredit i rata.

5. Da li mogu prevremeno da vratim kredit?

  • Kredit u svakom trenutku možeš da otplatiš prevremeno, u zavisnosti od iznosa prevremene otplate utvrđuje se da li postoji i naknada za prevremenu otplatu.

Za šta možeš koristiti keš kredit?

Kredit možeš koristi po sopstvenom izboru...

Za venčanje

Za putovanje

Za kupovinu automobila

Za deo koji ti fali za učešće za stambeni kredit

Za popravku kuće

Za refinansiranje drugih obaveza

Koji je proces dobijanja keš kredita preko Kredium platforme?

1.

Podneseš zahtev za keš kredit u manje od 5 minuta

2.

Garantujemo jednu ponudu u roku od jednog časa

3.

Garantujemo minimum tri ponude u roku od 24 časa

4.

Uporedimo ti ponude tako da lako možeš da odabereš najbolju

5.

Zakažemo ti sastanak u najbližoj ekspozituri odabrane banke

Koji je proces dobijanja keš kredita preko Kredium platforme?

Kamatna stopa Rok otplate Namena
Keš kredit 5-12% Rok otplate i do 6 godina Slobodna namena
Kreditna kartica Preko 10% Kratkoročne pozajmice Slobodna namena
Namenski potrošački krediti 5-10% Rok otplate i do 6 godina Samo za predviđenu namenu

Naši kreditni savetnici su do sada realizovali preko 5.000 kredita tokom svoje karijere

5.000

Kredita

50.000.000 €

Vrednost obrađenih kredita

Šta ljudi misle o nama

Kada sam odlučio da uzmem stambeni kredit, ljubazni i profesionalni savetnici u Krediumu su bili tu da mi pomognu da odaberem najbolju ponudu za sebe, kao i da razumem celokupan proces dobijanja stambenog kredita. Veoma sam zadovoljan saradnjom sa bankom koju sam odabrao i lakoćom kojom sam došao do kredita. Uvek bih se ponovo odlučio za efikasan i profesionalan tim Krediuma

Nikola Bojanić

Direktor proizvodnje

Savetnica Jelena mi je pomogla da razumem šta je sve potrebno kako bih prošla kroz proces dobijanja kredita, šta od dokumentacije da prikupim itd., kao i da odaberem nabolju ponudu za sebe. Oduševljena sam uslugom koju Kredium nudi. Hvala što postojite!

Nikolina Zorić

Odlična komunikacija, rad i saradnja. Sve pohvale za ideju, realizaciju i savetnika Marka Matića.

Tanja Milojević

Account menadžer

Uz profesionalno i brzo angažovanje savetnici su uspeli ne samo da pronađu najpovoljniju ponudu kredita za mene, već i da mi daju precizne upute zbog kojih nije bilo potrebe za odlaskom u banku pre podnošenja zahteva i potpisivanja ugovora. Hvala!

Milica Jeremić

Projekt menadžer

Za Kredium sam saznao putem Internet pretraživača kada sam pre par meseci tražio najbolju ponudu za keš kredit. U datom momentu nisam imao dovoljno staža kod aktuelnog poslodavca ali mi je savetnik obećao da će me pozvati kada se uslovi ostvare i tako je i bilo. Želim da pohvalim njihovu profesionalnost, ljubaznost i tačnost u radu. Zahvaljujući njima, uspeo sam da realizujem najpovoljniji kredit za sebe u čemu su mi nesebično pomogli i ispratili ceo proces od početka do kraja.

Aleksandar Radić

IT Specialist

Kredium je više od pomoći i saradnje! Informacije koje su mi bile potrebne su pristigle u roku od manjem od 24h. Uštedeli su mi vreme koje bi trebalo odvojiti obilazeći banke i prikupljati ponude. Uz pomoć Krediuma, ne samo što sam dobila brze i tačne informacije sa najboljom ponudom kakva mi je trebala, nego sam sve vreme imala i konsultantsku podršku u svakom momentu dok sam nailazila i naprepreke u apliciranju za kredit. Zahvaljujem se celom timu, a posebno g-dinu Marku Matiću.

Jelena Simić