Nazad

City Residence

Na upit
Gospodara Vučića 1, Beograd
No items found.
Welcome to

City Residence

Stambeno-poslovni kompleks City Residence Vračar se nalazi na opštini Vračar, u ulici Gospodara Vučića broj 1.

City Residence Vračar je podeljen na 3 lamele, odnosno ulaza, u okviru kojih će biti savremeno opremljene stambene jedinice - 74 stana, 10 poslovnih apartmana i 4 lokala. Sadrži različite strukture stanova, od jednosobnih do petosobnih odlično uklopljenih u idilično okruženje, a koji su raspoređeni na 5 spratova, sa poslednjim spratom rezervisanim za penthaus.

Zgrada je orijentisana na četiri strane uz dobru osvetljenost stanova. U skladu sa postavljenom arhitekturom projekta planiran je deo oko kompleksa sa žardinjerama i zelenilom koji će dati toplinu i autentičnost.

U zavisnosti od spratnosti i položaja, stanove odlikuje otvoren pogled na Hram, Topčidersko brdo i staro beogradsko jezgro ulice Gospodara Vučića. Posebna pažnja posvećena je detaljima i funkcionalnosti svakog aspekta stanovanja koji su od velikog značaja za udoban život.

Na pešačkoj udaljenosti od zgrade nalaze se: osnovne škole, državna i privatna obdaništa, igraonica, supermarket, pumpa, teretana, stanica policije, pošta, apoteka, kafići i restorani.

Ispred same zgrade je autobuska stanica sa direktnom linijom do najužeg centra grada. U neposrednoj blizini zgrade su i druge autobuske i tramvajske stanice koje povezuju sve delove grada.

Floor plan
No items found.

Informacije o zgradi

Keramika

Prvoklasna španska porcelaniko i italijanska Marazzi

Parket

Troslojni parket proizvođača Tarkett, kolekcija STEP-Oak Baron Copper XL, L, boja- hrast

Fasadna stolarija

Aluminijumski prozori Bosal visokog kvaliteta sa troslojnim staklom. Aluminijumske roletne na električni pogon

Sanitarije i baterije

Prva klasa, proizvođači Villeroy&Boch, Grohe, Ideal Standard.

Ulazna vrata

Sigurnosna vrata Bosal sa metalnim profilom praga u furniru drveta, sa širokougaonom špijunkom. Italijanska sigurnosna kasa brava sa zaključavanjem u 3 smera i 6 tačaka, kao i 3 fiksna šipa za blokiranje šarki
 
Unutrašnja vrata

Krilo vrata sa obe strane obloženo MDF-om, farbano poliuretanskom bojom. Pervajz lajsne od MDF-a, sa skrivenim šarkama i magnetnom bravom
‍ 
Centralno 24-časovno obezbeđenje
 
Klimatizacija

Split sistem klima-uređaja renomiranog proizvođača
 
Grejni sistem

Vrhunski aluminijumski radijatori, sistem kalorimetra za svaki stan uz Rehau cevnu mrežu
 
Optički kabl

Za internet konekciju, priključak za kablovsku TV, telefon, interfon
 
Komforna podzemna garaža sa 3 nivoa i 99 parking mesta je zatvorenog tipa na daljinsko upravljanje. Garaži se pristupa bez auto-lifta i platformi. Dobra osvetljenost senzorskim svetlom i opremljenost kompletnim sistemom ventiliranjai uklanjanja ugljen-monoksida uz sistem detekcije i sprinkler sistemom za gašenje požara. Garaža je projektovana da zadovolji najviše standarde komfora i bezbednosti