Nazad

Dorćol Centar

Na upit
Cara Dusana 35, Beograd
No items found.
Welcome to

Dorćol Centar

Dorćol Centar se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, u centru grada, na korak od Trga Republike, Dunava, Skadarlije i Kalemegdana.

Moderna arhitektura Dorćol Centra se nadovezuje na urbano nasleđe Beograda, i s ponosom uključuje elemente našeg grada iz minulih epoha.

Dorćol Centar pruža novi kvalitet, privatnost i udobnost života u centru grada. U okviru kompleksa planiran je prostrani Spa i Fitnes centar koji je toplom vezom povezan sa sva četiri ulaza.

Svaki od četiri ulaza projektovan je sa prijemnim prostorom, mestom za portira i dva luksuzna lifta koji obezbeđuju brzu i sigurnu vezu svakog stana sa ulazom, podzemnim garažama i stanarskim ostavama. Privatna parking mesta se nalaze u garaži na 3 podzemne etaže. Garaža ima dva široka ulaza iz Knićaninove ulice.

U podzemnim etažama nalaze se prostrane stanarske ostave sa lakim pristupom iz ulaza ili garaže.

Floor plan
No items found.

Informacije o zgradi

Svi stanovi imaju puno prirodnog svetla kao i prostrane terase, sa visokim plafonima.

Otvori na fasadi su projektovani na punu visin bez parapeta.

Materijali

  • Stolarija sa troslojnim staklima i termoprekidom – Prozori su pune visine bez parapeta minimalne širine 200cm, visokog kvaliteta u kombinaciji aluminijuma i drveta čine sigurnu zaštitu od buke i temperature, dok pritom obezbeđuju snažnu osvetljenost i širinu pogleda.
  • Vrhunska keramika – Prvoklasne keramičke obloge sa više dizajnerskih rešenja.
  • Hrastov parket – Kvalitetni podovi projektovani su da traju.
  • Sigurnosna vrata – Široka ulazna vrata čelične konstrukcije sa finom drvenom oblogom obezbeđuju sigurnost doma zaključavanjem u tri ose.
  • Vrhunska zvučna i toplotna izolacija-Toplina i mir zagarantovani izborom izolacije većih dimenzija i vrhunskog kvaliteta.