Nazad

Green Palace

Na upit
Stari Grad, Beograd
No items found.
Welcome to

Green Palace

U samom srcu Starog Grada, na samo par koraka od obale Dunava, nekoliko minuta od boemske četvrti i Knez Mihailove, projektovana je za Vas moderna oazu mira, idealnu za novi početak i porodičan život! Nedaleko od centra svih zbivanja, a opet ušuškan u dobro poznatoj ulici Venizelosova br. 58 (bivša Đure Đakovića), Green Palace svojim savremenim konceptom gradnje ispunjava željena očekivanja  pružajući sav komfor i kvalitet življenja.

Objekat je spratnosti 2Po+Pr+5+Pk. Zgrada ima ukupno 27 stanova. Na nivou -1 i -2 su formirana komforna garažna mesta sa ulazom putem auto lifta. U prizemlju objekta se nalaze lokali. Prvi sprat se sastoji od 5 poslovnih apartmana. Na svakom spratu je 5 tipskih stanova struktura od garsonjere do četvorosobnih. Na potkrovlju se nalaze 2 luksuzna penthouse apartmana.

Floor plan
No items found.

Informacije o zgradi

Arhitektonski koncept ostavlja snažan utisak izgledom i elegancijom boja. Prostorna rešenja reflektuju komfor i udobnost, pružajući Vam mir i privatnost stanovanja. Odabrani su najkvalitetniji materijali: granitna keramika i program Porcelanosa, parket S klase, stolarija aluminijum-drvo, blindirana ulazna vrata modernog dizajna… Posebno smo ponosni na činjenicu da zgrada poseduje energetsku efikasnost razreda B, a svaka stambena jedinica  “smart” sistem, što govori da smo vodili računa i o Vama i o Vašoj okolini.