Nazad

Marmil Medak

Na upit
Cvetanova ćuprija, Beograd
No items found.
Welcome to

Marmil Medak

Ukupno su na raspolaganju 91 moderno opremljena stana za prodaju. Stanovi su tipski i to od 29m2, 33m2, 38m2, 40m2, 43m2, 45m2, 50m2, 53m2, 56m2, 60m2 i 65m2 i nalaze se na različitim spratovima. Na raspolaganju su garsonjere, jednoiposobni, dvoiposobni i trosobni stanovi u gore navedenim kvadra


Marmil Medak je stambeni kompleks koji čine tri zgrade u naselju Medaković u Beogradu na adresi Cvetanova ćuprija 18r, 18s i 105nj. Sva tri objekta čine prizemlje i pet spratova. Ispod sve tri zgrade postoje parking mesta u garaži koja se posebno kupuju.

Floor plan
No items found.

Informacije o zgradi

Fasada, pored modernog izgleda, pruža odličnu izolaciju uz noćna LED svetla. Fasadni zidovi su zidani od termo bloka debljine 20cm, obloženi termikom od 12cm, što obezbeđuje znatno bolju izolaciju od standardne.

Uz norveške radijatore obezbeđen je minimalan utrošak struje. Za tople dane tu su i klima uređaji u svakom stanu.

Marmil Medak se nalazi na oko 300m od okretnice trolejbusa 29 i autobusa 18. U neposrednoj blizini nalazi se i tržni centar, škola, vrtić, kao i pijaca.


Opremljenost stanova je na visokom nivou, a kvalitet  je bio vodilja posebno kada su u pitanju parket, keramika i sanitarije.

Podovi su od višeslojnog gotovog parketa, dok su podovi u kuhinjama od italijanske granitne keramike I klase. Granitna keramika je korišćena i u izgradnji poda ulaznog hola.

Svaki stan ima svoju zasebnu terasu, koje su takođe od italijanske protivklizne keramike i krase ih ograde. Sve tri zgrade imaju lift.