Nazad

Monte Rosa

Na upit
Bistricka 12, Beograd
No items found.
Welcome to

Monte Rosa

Sa željom da projekat unese švajcarski „šmek“ u ovaj deo Beograda, njegov izgled, struktura i sofisticiranost je ono što će ga pozitivno izdvajati iz  neposrednog okruženja, po uzoru na jedan od najlepših vrhova Švajcarske.

Uzimajući u obzir sve izazove savremenog života u gradu, dinamične poslove i duge radne dane, kreiran je životni prostor koji nastoji da Vam pruži ravnotežu između privatnog i poslovnog života, mir i sigurnost.

Inspirisani švajcarskom graditeljskom tradicijom, na teritoriji opštine Palilula, projektovan je moderan i kvalitetan rezidencijalni objekat „Monte Rosa“ koji sadrži 21-u stambenu jedinicu različitih struktura, rasporeda i funkcionalnosti. U prizemlju zgrade nalaze se harmonični dvorišni stanovi koji odgovaraju porodicama sa decom ili starijoj populaciji, dok su na poslednjem spratu smeštene luksuzne penthouse jedinice koje pružaju posebne pogodnosti za život i uživanje.

Svaka SWISS HOMES stambena jedinica predstavlja moderno opremljenu oazu gde ćete se vrlo brzo opustiti posle napornog dana i uživati u vremenu za sebe i svoju porodicu.

Objekat MONTE ROSA smešten je u Beogradu, u Bistričkoj ulici, naselju Profesorska kolonija koja pripada područiju šireg centra. U pitanju je izuzetno mirna četvrt, ušuškana gradska oaza, gde su nekada živeli i stvarali najveći profesori Beogradskog univerziteta.

Mir i tišina ovog naselja doprinose utisku predgrađa, iako je zapravo reč o jednom od centralnih gradskih naselja. Brojne zelene površine, parkovi i neposredna blizina Zvezdarske šume pogoduju životu porodica sa malom decom, sportistima i poslovnim ljudima, kao i starijoj populaciji.

Kupovina stana na ovoj lokaciji predstavlja i odličnu investiciju, jer je trend širenja užeg centra grada, između ostalog, veoma snažno usmeren ka Bistričkoj ulici i Profesorskoj koloniji. Na to ukazuje i neprestani rast vrednosti nekretnina u ovom naselju, kao i podizanje standarda novogradnje i opšteg kvaliteta života.

Floor plan
No items found.

Informacije o zgradi

Objekat je spratnosti Po + P + 4 + Ps, sa 21 stambenom jedinicom i garažnim mestima u podzemnoj etaži. Dostupni su dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi, površina od 46.6 m2 do 133.23 m2.

Prodaja prvih stanova u objektu MONTE ROSA počinje u novembru 2019. Cene se razlikuju od stana do stana, ne postoji cena po kvadratu. Cene zavise od orijentacije i sprata na kome se nalazi stan.