Nazad

Novi Dorćol

Na upit
Venizelosova 29, Beograd
No items found.
Welcome to

Novi Dorćol

Novi centar života koji nekadašnji industrijski deo grada transformiše u urbani kompleks na istorijskoj parceli koja se prostire na 20,023 m², sa ponosom nosi naziv Novi Dorćol.

Uz očuvanje delova nekadašnje upravne zgrade Platnare, kako bi se konzervirao ovaj bitni deo urbanističke istorije Beograda, u neposrednoj blizini Dunava, projekat Novi Dorćol stvara jednu novu oazu modernog i kvalitetnog života u srcu Starog grada.

Novi Dorćol nudi stambeni i poslovni prostor površine od oko 100.000 m2, na parceli od 2 ha. Unutar kompleksa će biti na raspolaganju brojni sadržaji poput bazena sa SPA centrom, restorani, vrtići, igraonice i mnoge druge uslužne i prodajne delatnosti.

Lokacija kompleksa “Novi Dorćol” poseduje značajno industrijsko nasleđe i istoriju, pa će po ugledu na poznate londonske i njujorške projekte, u kombinaciji sa modernim dizajnom, biti realizovan vrlo atraktivan koncept stambeno-poslovnog kompleksa u centru Beograda.

Floor plan
No items found.

Informacije o zgradi

Stambeni prostor kompleksa Novi Dorćol projektovan je da odgovara raznim životnim stilovima, obezbeđujući udobnost života u urbanom delu grada, uz osećaj privatnosti i veliku funkcionalnost.

Svi stanovi će biti podržani smart home sistemom, koji omogućava prilagođavanje stana korisniku. Implementacija smart home sistema omogućava energetsku efikasnost na visokom nivou, kroz daljinsko kontrolisanje rada uređaja u stanu, grejanja i rasvete, pružajući sigurnost simulacijom prisustva protiv provalnika.

U ponudi su:

- Garsonjera

- Jednosoban

- Jednoiposoban

- Dvosoban

- Dvoiposoban

- Trosoban

- Troiposoban

- Četvorosoban

- Penthouse