Nazad

Palace One

Na upit
Neznanog junaka 23, Beograd
No items found.
Welcome to

Palace One

Dedinje predstavlja tradicionalno elitno naselje Beograda. To je mesto kraljevskog kompleksa dinastije Karađorđević, praćeno brojnim luksuznim vilama, ambasadama, diplomatskim rezidencijama, sedištima mnogih preduzeća, međunarodnim školama, kao i poznatim restoranima i klubovima.

Palace One Dedinje se nalazi u ulici Neznanog junaka, okružen zelenilom, u neposrednoj blizini komercijalnih objekata, internacionalnih škola, bolnica i saobraćajnica.

Novi stambeno-poslovni objekat Palace One Dedinje oslikava viziju investitora da spoji kvalitet, luksuz i privatnost na istoj adresi, pružajući budućim stanarima novi koncept životnog stila u gradu.

Sledeći osnovnu ideju o kvalitetu i udobnosti, Palace One Dedinje je projektovan prema najvišim standardima, koristeći prirodne materijale u kojima preovlađuju kamen i drvo, velike staklene površine koje naglašavaju eleganciju životnog prostora i ispunjavaju ga svetlošću.

Stanovi su osmišljeni da zadovolje najviše kriterijume budućih stanara, pozicijom, strukturom i kvalitetom završnih radova, sa naglaskom na visinu plafona 3m, podnim grejanjem i smart house sistemom.

Palace One Dedinje nudi moderne sadržaje izgrađene prema standardima savremenog načina života, uključuju i komercijalni deo u nivou suterena, SPA centar, fitness, igraonicu za decu, kafeteriju i ostale komercijalne sadržaje, poslovne jedinice u prizemlju, kao i parkiranje u podzemnoj garaži i ostave za stanare. Objekat pruža svojim stanarima visok nivo bezbednosti zahvaljujući video nadzoru, recepciji i 24/7 obezbeđenju.

Floor plan
No items found.

Informacije o zgradi

Fasada

Kamena fasada (brušeni mermer)

Fasadna stolarija

Aluminijumska stolarija najviše klase renomirananog svetskog proizvođača – Reynaers.
Postavljaju nove standarde u smislu energetske efikasnosti, dizajna i sigurnosti

Parket

Prilagođen za sistem podnog grejanja: „Weitzer Parkett“

Keramika

Renomiranih italijanskih proizvođača I klase: Rex, Floorim Gres, Cerim. Nude savršen balans jednostavnosti, detalja i dizajna

Ulazna grata

Visokosigurnosna dvokrilna ulazna vrata dimenzije 150x250cm, visokog kvaliteta. Vrata su atestirana na IV nivo
protivprovalnosti i obezbeđuju zvučnu izolaciju do  42dB

Unutrašnja vrata

Vrata visine 250cm u smislu estetike predstavljaju bitan činilac enterijera pa je poseban akcenat stavljen na njihov izgled i zvučnu izolaciju

Smart house system

Stanovi su pripremljeni za brzu implementaciju smart house sistema

Grejanje i hlađene

Toplotne pumpe ( Sistem grejanje & hladjenje & TSV preko toplotne pumpe ). Energetski pasoš efikasnosti A

Video nadzor i obezbeđenje

Sistem internog i eksternog video nadzora. Recepcija 24/7