Nazad

Square Vojvode Stepe

Na upit
Vojvode Stepe 391, Beograd
No items found.
Welcome to

Square Vojvode Stepe

Stambeno-poslovni objekat Square se nalazi u Beogradu na opštini Voždovac. Objekat ima mogućnost prilaza iz dve ulice Vojvode Stepe 391 i naselja Stepa Stepanovic. Lokacija je idealna za sve one koje žele da iskoriste prednosti ovog dela grada.

Objekat se nalazi prekoputa obdaništa i osnovne škole, kao i u blizini mnogih fakulteta, trgovinskih i ugostiteljskih objekata. Objekat ima 74 stana, lokale, poslovne apartmane i garažu.

Prednost ove lokacije je što predstavlja mirno okruženje, dobru infrastrukturu i što se nalazi na 6 kilometara od centra grada. Posebna pažnja je posvećenja izuzetnom kvalitetu gradnje.

Floor plan
No items found.

Informacije o zgradi

Posebna pažnja posvećena je izuzetnom kvalitetu gradnje, energatskoj efikasnosti i uštedi energije. Stambene jedinice od 40 do 60 kvadrata će biti opremljene električnim podnim grejanjem, a stambene jedinice od 60 do 140 kvadrata toplotnim pumpama i podnim grejanjem.

Benefiti električnog podnog grejanja su višestruki: temperatura vazduha je izjednačena, nema strujanja vazduha, bez elektromagnetnog zračenja, bez podizanja prašine i isušivanja vazduha, ne zauzima stambeni prostor, niski troškovi održavanja. Ne zahteva nikakv kotao i ne zauzima stambeni prostor, nema nepotrebnih grejnih elemenata (radijatora, ventilskih ormara, cevi). Toplota se stvara samo kada je potrebna.

Upotrebom bežicnih termostata lako možete regulisati temperaturu pojedinih prostorija, imati uvid u trenutnu temperaturu preko aplikacije koju besplatno instalirate na vaš telefon, takođe preko aplikacije možete unapred podesiti periode uključivanja i željene temperature za posebne prostorije.

Grejni kablovi i grejne mreže su posebno dizajnirani i nisu izloženi habanju. Nakon ugradnje životni vek električnog podnog grejanja je praktično neograničen i ne zahteva nikakvo održavanje.

Toplotna pumpa vazduh-voda je ekonomski i energetski najefikasniji sistem za grejanje i hlađenje prostora. Nacin rada toplotne pumpe je da na 1 kW električne energije proizvede do 4 kW toplotne i rashladne energije. Toplotna pumpa će vam smanjiti troškove grejanja i hlađenja 4 puta u odnosu na bilo koji drugi vid grejanja i hlađenja.

Sistem grejanja i hlađenja

Toplotne pumpe, električno podno grejanje, fan coil uređaj za grejanje i hlađenje, klima (split sistem)

Obrada fasadnih zidova

Termo blok 20 cm, kamena vuna 12 cm, silikatni akrilni malter u kombinaciji sa dekorativnim ciglama

Zidovi između stanova

Akustik klima blok 25 cm

Stolarija

PVC stolarija sedmokomorna sa troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom

Podovi

Kompozitna podloga hrast Mammut 12 mm Kronotex de, nemačkog proizvođača

Sanitarije

- Vodokotlić GEBERIT

- WC šolje Villeroy&Boch

- Tuš kabine HUPPE

- Mešači i tuš GROHE

- Baterije GROHE

Ulazna vrata

Sigurnosna vrata

Lift